tirsdag 7. oktober 2008

Sommerferie del 3

Siste del av ferien vår er i gang og etter noen dager på hytta og noen meldinger frem og tilbake fra noen "masete" naboer som ville vi skulle komme til sverige dro vi hjem igjen. Vi fant ut at det ble for langt å kjøre på for kort tid til å pakke sakene en gang til å dra avgårde til sverige igjen - men vi hadde det i bakhodet. Så fant vi ut at joda vi kjører til Sverige etter gudmor, gudfar, Tiril og Tuva og overrasker dem i Lycksele. Så mandagsmorgen av siste ferieuka til Morten bar det nok en gang avgårde til Sverige. William som ikke hadde gjort annet denne sommeren enn å kjøre bil, sa ingeting på nok en kjøretur og sov sålenge bilen var i gang - ihvertfall ikke langt unna. Vi hadde noen småstopp underveis og da vi var i Arvidsjaur fant ut at vi skulle forhøre oss med gudmor og dem at de faktisk var i Lycksele slik de sa de skulle være, så vi sendte melding. Gudmor trodde ikke på oss a vi var i Arvidsjaur og godt på vei til dem. De hadde kjørt mot Boden de siden vi ikke skulle komme, men vi avtalte tilslutt å møtes i Lycksele. tror det var noen som ble litt overraska ja.
Vi hadde noen nydelige dager med sol og flott vær. Vi lå i telt og lavvo nært stranden så ungene kosa seg i sand og vann. William var en smule skeptisk til vannet da, men sanda var varm og deilig å leke i.

Vi dro i dyreparken i Lyckele også.
Den ene dagen var vi å så på dyrene, det var en lang rute å gå å masse dyr å se på. Tiril var kjempeflink å gikk hele veien, de to minste tok en dupp i vogna. Her er noen av dyrene. William fikk gå innafor gjerdet å hilse på geitene og det var stas og han klappet den så foriktig.















Den
siste dagen før vi skulle hjemover igjen dro vi tilbake til dyreparken til lekelandet som var der. Vi fikk et stempel bak på billettene før vi dro dagen før sånn at vi kom gratis inn en gang til.
Nå så vi seleshow og dro til lekeland. Det var varmt og ikke så mye å gjøre for de minste, men Tiril koste seg i sola og alle de nye lekeapparatene som var der.
William Tuva og gudmor tok karusell!!! weee
Slenger inn et bilde av gudfar og Tuva i samme slengen også

Ingen kommentarer: