tirsdag 7. oktober 2008

Sommerferie del 1

Siden vi ikke kom så godt igang med mobilblogginga i ferien - og det ble vel bare med det ene bildet *rødme* å ikke har vi vært flinke å oppdatere etter ferien, kommer det det et sammendrag i tre deler.

Vel, som dere vet ble det bilferie til Sverige i år - vi skulle egentlig feriere sammen med gudmor, gudfar, Tuva og Tiril, men de kunne dessverre ikke dra likevel på nåværende tidspunkt

Vi fikk selskap på tur likevel vi og Tobias mamman og pappan kjørte sammen med oss. Kjekkt med lekekompis.
Velvel ihvertfall kjørte vi til Arvidsjaur hvor vi campet første natt i lavvo, litt mer kan dere lese i innlegget under.
Deretter kjørte vi til Luleå hvor vi skulle ha tilholdsted de neste dagene.
Tobias med familie hadde booket hytte på en annen campingplass enn det vi bodde på. Vi satte opp lavvo på Arcus Camping. En nokså stor campinplass, men veldig flott og rent
Vi var ikke særlig heldige men været og det regna de dagene vi lå så det ble nokså sannete og vått men men. På dagen var det helt ok vær og William fikk leke i sanden på lekeplassen på campingen, ellers var vi å titta på byen og handlet og tråla gatene opp og ned. thihi


Etter noen dager i regn og lavvo dro vi inn til byen hvor vi møtte bestemor og bestefar for etpar netter på hotell. Veldig kos å møte dem på ferie syntes William, å veldig fornøyd med å ha badekar tilgjengelig igjen thihi.
Sammen med bestemor, bestefar og Tobias med familie dro vi til Happaranda og på IKEA. Bestefar og William tok seg en gåtur ute etter lunsj å WQilliam fikk sove litt i vogna si. Vi andre handlet på ikea, og var innom de andre butikkene som var veggivegg. blandt annet en eeenorm godisbutikk.
Etter nettene på hotell satte vi kursen hjem sammen med bestemor og bestefar. Været har vært varierende noe fint og noe regn - så lavvo livet fristet ikke så veldig mye.
Ihvertfall kjørte vi hjemover og tok en overnatting i Arjeplog på Kraia Camping. William har sovet i vogna hele ferien og var bare såå flink å sove hele nettene, vi kan på ingen måte klage på denne gutten som er en drøm å ha med seg på tur ja.
På campingen her hadde de en lekeplass som var godt tilrettelagt for sånne smårollinger for William, så han kosa seg i sklia og sandkasse og i det hele tatt. William klarte å komme seg opp i sklia selv og satte utfor, vi måtte holde han litt da, men han kooosa seg masse.


Ingen kommentarer: